Qeveria e Kosovës ndan 2.7 milionë euro për stafin shëndetësor

Qeveria e Kosovës ka miratuar ndarjen e pagesës shtesë neto 10% të pagës bazë, për punonjësit shëndetësor të sektorit privat,…

Banka Botërore premton mbështetje për Kosovën në luftën ndaj COVID-19

Kryeministri Albin Kurti, i shoqëruar nga Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, kanë pritur sot në takim drejtoreshën…

Mërgata që nga pavarësia e Kosovës dërgoi mbi 12 miliardë euro

Mërgata vazhdon të jetë njëri nga burimet kryesore të financimit të shpenzimeve familjare në Kosovë. Që nga shpallja e pavarësisë,…