I pakënaqur me vendimin për transferim në Gjykatën e Prishtinës, jep dorëheqje gjykatësi Driton Muharremi

Gjykatësi, Driton Muharremi, ka dhënë dorëheqje nga sistemi gjyqësor, duke ofruar dorëheqje me shkrim, si i pakënaqur me vendimin për…

Departamenti Special i Gjykatës Themelore në Prishtinë ngarkohet edhe me lëndë të Krimeve të Rënda

Gjykata Themelore në Prishtinë ka marrë vendim që gjyqtarët e Departamentit Special (DS) të kësaj gjykate të ngarkohen edhe me…

Konfirmohet aktakuza për korrupsion ndaj ish-ministres Dhurata Hoxha dhe të tjerëve

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka konfirmuar aktakuzën për korrupsion ndaj ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha, ish-sekretarit Kushtrim Cukaj…

Konfirmohet aktakuza ndaj deputetit Valon Ramadani, ngarkohet me dy vepra penale

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka konfirmuar aktakuzën ndaj deputetit nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Valon Ramadani. Ai akuzohet për…

Vazhdohet masa e paraburgimit ndaj 19 zyrtarëve të Ministrisë së Bujqësisë në rastin “Subvencioni 2021”

Gjykata Themelore në Prishtinë,  ka vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj ndaj 19 zyrtarëve të Ministrisë së Bujqësisë…

Mbeti me 9 fëmijë jetimë, bashkëshortja kërkon drejtësi për vrasjen e burrit

Suzana Seferi, bashkëshortja e të ndjerit A.S, ka thënë se po kërkon drejtësi për burrin e vrarë pasi e lanë…

Vjedhja e dy milionë eurove, vazhdohet paraburgimi për të dyshuarit

Gjykata e Prishtinës, ka marrë vendim duke ua vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj, dy të dyshuarve, Labinot…