“Çdo fillim është i vështirë”, Ferati merr detyrën e re si kryetar i Komunës së Istogut

Sot është bërë pranim-dorëzimi i detyrës së Kryetarit të ri të Komunës së Istogut, Ilir Ferati nga kryetari i deritanishëm,…

Lajmi i fundit: Apeli e liron nga aktakuza Haki Rugovën

Gjykata e Apelit e ka liruar nga aktakuza ish-kryetarin e Komunës së Istogut, Haki Rugova, i cili nga Gjykata Themelore…

Haki Rugova dënohet me burgim

Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, është dënuar me një vit burgim efektiv për rastin ku ai akuzohej nga Prokuroria…

Gjykimi për konflikt të interesit, sot përballja e fundit mes prokurorisë dhe Haki Rugovës

Prokuroria Themelore në Pejë dhe kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova do të përballen sot për herë të fundit…

Haki Rugova del para gjykatës lidhur me akuzat për konflikt interesi

Në Gjykatën Themelore në Pejë pritet të mbahet gjykimi ndaj kryetarit të Komunës së Istogut, Haki Rugova, i akuzuar për…