Djali që bëri botën të qajë tre vjet më parë, si është sot?

Një fotografi e një djali të vogël që qëndron i sëmurë mbi një bide tualeti, me një motër më të…

Mishi i kuq rrit rrezikun e kancerit të gjirit

Marrja e madhe e mishit të kuq dhe produkteve të mishit, si dhe sheqer dhe yndyra të ngopura, rrit rrezikun…

Arsyeja e rëndësishme pse kurrë nuk duhet të mbani fatura në xhep

Sipas një studimi të bërë së fundmi, ka rezultuar se 90% e faturave që jepen në dyqane, lokale apo restorante…

Simptomat e kancerit: Tri ndryshime të mëdha mund të sinjalizojnë rrezikun për sëmundjen vdekjeprurëse

Kanceri është një sëmundje shumë e zakonshme që prek një në çdo dy njerëz gjatë gjithë jetës së tyre. Sidoqoftë,…

Mosha mesatare e grave që diagnostikohen me kancer të gjirit në Kosovë është 48-54 vjeç

Sot u mbajt Konferenca Rajonale për Rritjen e Ndërgjegjësimit mbi Nevojat e Paplotësuara të Kancerit të Gjirit në Kosovë, organizuar…