Çfarë gjoba do marrin keqpërdoruesit e ujit? Flasin nga KRU-ja

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, sot doli me një vendim për konsumatorët që janë të kyçur ilegalisht në sistemin publik…

Tronditen konsumatorët, djathi parmesan bëhet nga stomaku i viçit

Konsumatorët kanë mbetur të tmerruar pasi zbuluan saktësisht se si bëhet djathi parmesan – dhe shumë njerëz që betohen se…

Konsumatorët i kanë borxh mbi 43 milionë € “Ujësjellësit” e 20 milionë “Pastrimit”, ndalen investimet

Mbi 43 milionë euro borxh i kanë konsumatorët kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”. Kryeshefit ekzekutiv të kësaj kompanie, Sokol Xhafa,…

Konsumatorët e Termokos-it në Prishtinë do të paguajë ngrohjen sipas konsumit

Projekti Prishtina HeatSave apo ‘Njehsimi i Energjisë Termike”, së shpejti fillon me implementim tek çdo konsumator i ngrohjes qendrore të…