Pogragja Vetëvendosëse!

Sot vizituam Pogragjën dhe banorët e saj, ku u njoftuam me problemet që ata po hasin çdo ditë. Pabarazia në…

UNICEF: Pandemia e COVID-19 përbën kërcënim për arsimimin e fëmijëve në Nigeri

Përfaqësuesi i UNICEF-it në Nigeri, Hawkins tha se COVID-19 përbën një kërcënim të rëndësishëm për progresin e bërë në qasjen…

Çfarë parasheh programi i qeverisë Kurti për shtesat e fëmijëve dhe pushimin e lehonisë

Qeveria e Kosovës e udhëhequr nga Albin Kurti, ka publikuar sot programin e saj qeverisës për 4 vjetet e ardhshme…

G20-ta pritet të diskutojë për pabarazinë dhe problemet ekonomike të shkaktuara nga pandemia COVID-19

Udhëheqësit financiarë të botës do të diskutojnë se si të koordinojnë politikat për të parandaluar që ekonomitë e tyre të…