Tuna zbarkon në një nga zonat më të rrezikshme në Siri

Këngëtarja Tuna Sejdi prej ditësh është në një mision humanitar. Ajo u bë pjesë e organizatës “For Children Smile” me…

Tuna zbarkon në një nga zonat më të rrezikshme në Siri

Këngëtarja Tuna Sejdi prej ditësh është në një mision humanitar. Ajo u bë pjesë e organizatës “For Children Smile” me…

Gruaja shqiptare lajmërohet nga kampi në Siri: Po na rrahin shumë

Nënat dhe fëmijët shqiptarë brenda kampit Al Hawl po keqtrajtohen.  Një mesazh i mbërritur në redaksinë e A2 tregon se…

Mbi 30 të riatdhesuar në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, nga Siria e Iraku

Autoritetet në Kosovë thanë të shtunën se janë kthyer 11 qytetarë që kanë qëndruar në zonat e luftës në Siri.…

Këshilli i Evropës bën thirrje për riatdhesimin e të ndaluarve në Siri

Dunja Mijatoviq, Komisionerja e Këshillit të Evropës për të Drejtat e Njeriut, u ka bërë thirrje vendeve anëtare të Kshillit…

Assadi rizgjedhet për herë të katërt presidenti i Sirisë

Bashar al-Assad do të shërbejë për mandatin si Presidenti i Sirisë pasi fitoi zgjedhjet presidenciale. Assad ka fituar 95.1 përqind…