Keqpërdorimet me subvencionet në bujqësi, flet Rusinovci

Imer Rusinovci, profesor në Fakultetin e Bujqësisë, në Universitetin e Prishtinës ka folur rreth arrestimeve të fundit për subvencione.  Rusinovci…

Caktohet paraburgim ndaj 31 të dyshuarve në rastin e “Subvencioneve”

Gjykata Themelore në Prishtinë ka bërë të ditur se u është caktuar paraburgim 31 të pandehurve në rastin e “Subcencioneve”,…

Reagon prodhuesi vendor ndaj vendimit të Qeverisë për subvencionim të kredive

Prodhuesi vendor Burim Piraj, ka reaguar ndaj vendimit të Qeverisë Kurti II për subvencionim të kredive. Ai ka thënë se…

Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione

Ministra e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore.…

Faton Peci nënshkruan Programin për Pagesa Direkte – Subvencione për vitin 2021

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci këtë të premte ka nënshkraur Programin për Pagesa Direkte – Subvencione…

Afër 30 mijë persona me COVID – 19 aplikuan për subvencionim në Prishtinë, ja kur do të dalin pagesat

Pas përhapjes së pandemisë me COVID-19  në Kosovë, qytetarët dhe bizneset u përballën me probleme të shumta financiare. Për t’iu…