Veton Surroi tregon se u intervistua nga Prokuroria e Shtetit për ndërtimin e villave në Brezovicë

Publicisti, Veton Surroi ka folur për akuzat që iu bënë se kompania që është bashkëaksionar ka dhënë mbi 400 mijë…

Surroi sqarohet rreth raportimeve për përfshirje në korrupsion në rastin “Brezovica”

Që nga 22 dhjetori kur edhe ka filluar aksioni “Brezovica”, është raportuar që një prej aksionarëve të kompanisë “Stella Consulting”,…

Aksioni në Brezovicë, Veton Surroi bashkëpronar i kompleksit për të cilin dyshohet se u dhanë 410 mijë euro ryshfet

Emri i publicistit kosovar, Veton Surroi përmendet si një prej aksionarëve të kompanisë “Stella Consulting”, për të cilën kompani Prokuroria…

Surroi: Dëmet që shkaktoi Thaçi janë të mëdha, kishte uzurpuar dialogun

Publicisti Veton Surroi ka konfirmuar se do të jetë këshilltar i jashtëm i ekipit negociator të Qeverisë së Kosovës në…

Surroi thotë se do të përfshihet si këshilltar në dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

Publicisti Veton Surroi ka njoftuar se do të jetë këshilltar i jashtëm i ekipit negociator në dialogun me Serbinë. Ai…