Të famshmet, flokët natyralë të të cilëve janë krejtësisht ndryshe nga si jemi mësuar t’i shohim (FOTO)

Të famshmet, flokët natyralë të të cilëve janë krejtësisht ndryshe nga si jemi mësuar t’i shohim (FOTO)

Ndonjëherë, lyerja e flokëve mund të transformojë të gjithë pamjen tonë.Për të famshmit, kjo mund të ketë edhe më shumë pasoja – ngjyra e re e flokëve mund të ndryshojë të gjithë karrierën e tyre.

Për shembull, ky ishte rasti me Amy Adams. Kur i kishte flokët biondë natyrale, i jepeshin role më të guximshme deri sa i lyente flokët të kuqe. Pas kësaj, karriera e saj me të vërtetë mori hov, dhe tani e njohim atë për interpretimin e roleve mjaft të ëmbla dhe të pafajshme.

Ekipi ynë ka bërë disa kërkime dhe dëshiron t’ju befasojë me ngjyrat natyrale të flokëve të të famshmëve tanë të preferuar.

Angelina Jolie është në fakt bjonde

Jennifer Aniston ka flokë natyralë kafe

Britney Spears është natyralisht me flokë kafe

Kate Hudson gjithashtu ka flokë me ngjyrë kafeje

Flokët e vërtetë të Emma Roberts janë kafe e çelët

Nicole Kidman ka flokë të kuq natyral

Flokët natyrale të Miley Cyrus janë kafe, jo bionde

Amy Adams me sa duket është bjonde

Scarlett Johansson ka flokë natyrale kafe të çelur

Ariana Grande është në fakt një brune

Edhe Beyonce ka flokë të errët

Jennifer Lopez është një brune në realitet

Lady Gaga ka flokë të vërtetë në ngjyrë kafeje

Related Articles