Vuçiq së shpejti para deputetëve për t’u përgjigjur për Kosovën

Vuçiq së shpejti para deputetëve për t’u përgjigjur për Kosovën

Shumë shpejt është paralajmëruar mbajtja e një seance në parlamentin e Serbisë, ku do të jetë i pranishëm presidenti, Aleksandër Vuçiq.Sipas Blic.rs, Vuçiq do të pranojë vërejtje dhe pyetje nga të gjithë deputetët lidhur me Kosovën, e të cilave do t’u japë përgjigje.

Një natë më parë ai ka thënë se do t’i ftojë të gjithë partitë parlamentare për konsultime sa i përket Kosovës.

Related Articles