Zhduket një burrë në Fushë Kosovë, që dy javë nuk dihet vendndodhja e tij

Zhduket një burrë në Fushë Kosovë, që dy javë nuk dihet vendndodhja e tij

Një grua ka raportuar se një person ka dalë nga shtëpia para dy javësh dhe më nuk e di vendndodhjen e tij.“PERSON I ZHDUKUR – Fushë Kosovë.  Ankuesja femër  kosovare me datën 17.09.2023 ka raportuar se viktima mashkull kosovar para dy javësh ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij. Njësitë relevante të policisë janë duke e hetuar rastin për të cilin është njoftuar edhe prokurori.” / Gazeta Enigma.

Related Articles