A ishte Goran Rakiq në mbledhjen e përbashkët Kosovë-Shqipëri?

A ishte Goran Rakiq në mbledhjen e përbashkët Kosovë-Shqipëri?

Ministri për Kthim dhe Komunitete në Qeverinë e Kosovës, Goran Rakiq duket se nuk ka marrë pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës me Qeverinë e Shqipërisë në Elbasan.Sidoqoftë, pjesëtarë të tjerë të pakicave në kabinetin e Kurtit ishin pjesëmarrës çka shënon një lëvizje përparimtare në këtë drejtim.

Rakiqi nuk është parë në mbledhjen e përbashkët të qeverive dhe as në fotot e publikuara.

Sidoqoftë, në mbledhje ka marrë pjesë Elbert Krasniqi, ministër i Administratës së Pushtetit Lokal.

Po ashtu, në fotografinë e përbashkët mund të shihej edhe zv.kryeministrja Emilija Rexhepi, pjesë e pakicës etnike boshnjake në Kosovë. /Gazeta “Enigma”/

Related Articles