EKSKLUZIVE: Lirohet nga paraburgimi Luan Mustafa, kirurgu i dyshuar për marrje ryshfeti

EKSKLUZIVE: Lirohet nga paraburgimi Luan Mustafa, kirurgu i dyshuar për marrje ryshfeti

Mjeku i Spitalit të Përgjithshëm në Gjilan, kirurgu Luan Mustafa, është liruar nga qendra e paraburgimit, raporton Gazeta Enigma.Kështu kanë bërë të ditur burime të Gazetës Enigma.

 Kirurgu Luan Mustafa dhe anesteziologu Halil Basha, u arrestuan në Prill nga Krimet Ekonomike nën dyshimin për marrje ryfsheti.

Mjekët ishin arrestuar gjatë kujdestarisë. /Gazeta Enigma/

Related Articles