Erdhi për ta parë nënën e sëmurë, publikohen pamje nga vizita e Hysni Gucatit

Erdhi për ta parë nënën e sëmurë, publikohen pamje nga vizita e Hysni Gucatit

Gjatë ditës së sotme, Hysni Gucati ka qëndruar në Kosovë, për ta vizituar nënën e tij të sëmurë.Në një përgjigje nga Gjykata Speciale kanë konfirmuar se vizita është bërë me arsyetimin bindës njerëzor.

“Për shkak të arsyeve bindëse humanitare, një gjyqtar i vetëm ka udhëzuar Zyrën e Regjistrimit që të menaxhojë një vizitë paraburgimi në Kosovë për z. Gucati për të takuar familjen e ngushtë. I akuzuari mbetet në paraburgim dhe në paraburgim nga Dhomat e Specializuara. EULEX-i dhe Policia e Kosovës po mbështesin Dhomat e Specializuara të Kosovës”, thuhej mes tjerash në përgjigje për lajmi.net

Ndërkaq, para pak çastesh, lajmi.net ka siguruar pamje nga forcat që po e ruajnë.

Related Articles