Kuvendi miraton në shqyrtim të parë Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

Kuvendi miraton në shqyrtim të parë Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

Kuvendi i Kosovës e miraton në shqyrtim të parë Projektligjin për ndarjet buxhetore të Buxhetit të Kosovës.Me 65 vota për e asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi e miratoi në parim Projektligjin mbi ndarjet buxhetore të buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2022.

Buxheti për vitin 2022 do të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro./Gazeta Enigma/

Related Articles