Kuvendi s’e miraton rezolutën për anulimin e vendimit për shtrenjtimin e çmimit dhe faturimit aktual të rrymës

Kuvendi s’e miraton rezolutën për anulimin e vendimit për shtrenjtimin e çmimit dhe faturimit aktual të rrymës

Kuvendi i Kosovës nuk e ka miratuar rezolutën në lidhje me çmimin dhe faturimin aktual të energjisë elektrike për konsumatorët.

Kjo pasi pro kësaj rezolute votuan vetëm 29 deputetë, ndërsa nuk pati asnjë kundër e 55 deputetë abstenuan.

Rezoluta për çmimin dhe faturimin aktual të energjisë elektrike për konsumatorët ishte propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës, e cila përmbante pesë pika.

Related Articles