Ngjarjet në veri shkak i takimit të ambasadorit britanik me zëvendëskryeministrin Bislimi

Ngjarjet në veri shkak i takimit të ambasadorit britanik me zëvendëskryeministrin Bislimi
Ambasadori britanik, Nicholas Abbott, ka folur për takimin e sotëm në objektin e Qeverisë me zëvendëskryeministrin, Besnik Bislimi.

Abbott, ka bërë të ditur se temë diskutimi ishin edhe ngjarjet e fundit në veri.Ai shtoi me anë të një postimi në Facebook se është e rëndësishme që Kosova të angazhohet me komunitetin ndërkombëtar dhe qytetarët e saj për situatën gjatë dimrit për energji elektrike.

Ndryshe, përveç takimit me Bislimin të ambasadorit britnik, ai amerikan u takua me kryeministrin Kurti, e për të cilin s’kanë dalë ende detaje. 

Related Articles