Osmani uron Erdoganin për 100 vjetorin e Republikës: Kosova dhe Turqia kanë një miqësi të rrënjosur thellë

Osmani uron Erdoganin për 100 vjetorin e Republikës: Kosova dhe Turqia kanë një miqësi të rrënjosur thellë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani e ka uruar presidentin turk, Recep Tayyip Erdogan dhe popullin turk, për 100 vjetorin e krijimit të Republikës së Turqisë.Osmani në “X” ka shkruar se Kosova dhe Turqia kanë një miqësi të rrënjosur thellë.

“Me rastin e 100 vjetorit të Republikës së Turqisë, e uroj sinqerisht Presidentin Recep Tayyip Edrogan dhe popullin turk. Miqësia e rrënjosur thellë dhe marrëdhëniet e shkëlqyera mes Kosovës dhe Turqisë tregojnë për një të ardhme të ndritur. Edhe për shumë shekuj dhe miqësia jonë e fortë”, ka shkruar Osmani.

Related Articles