Pique dyshohej se kishte një lidhje me avokaten Julia Puig

Pique dyshohej se kishte një lidhje me avokaten Julia Puig

Gerard Pique dyshohet për tradhti të re.Sipas emisionit televiziv spanjoll Socialite, ish-futbollisti i Barcelonës ka qenë i pabesë ndaj të dashurës së tij të re, Clara Chia Marti. Sipas një dëshmitari të supozuar, Pique dyshohet se është parë në shoqërinë e Giulia Puig, një avokate nga Barcelona, ​​në fund të vitit të kaluar në një nga vendet e tij të preferuara.

Një burim i cituar nga Socialite tha se Pique dhe Puig kishin qenë në një lidhje për dy ose tre vjet. Rrethimi i vajzës nuk pranoi të komentonte këtë informacion.

Vetë Pique gjithashtu nuk reagoi në asnjë mënyrë ndaj informacioneve për lidhjen me Julia.

Edicioni i fundit i shfaqjes televizive raportoi se historitë e Pique, Shakira, Chia Marti dhe Puig mund të jenë të lidhura. Pique dhe Shakira u ndanë në qershor 2022.

Related Articles