“Po ndihem e shfrytëzuar”, Mbresa thotë se Xhuli dhe Stresi i luajnë disa role (VIDEO)

“Po ndihem e shfrytëzuar”, Mbresa thotë se Xhuli dhe Stresi i luajnë disa role (VIDEO)

Sonte ka pasur një dikutime mes Xhulit dhe Stresit, ku e përfshirë ishte edhe Mbresa, pas një “prank-u” me rrobat e dërguara.E në lidhje me këtë, Mbresa është shprehur se Xhuli dhe Stresi i luajnë disa role.

“Po ndihem e shfrytëzuar”, është shprehur tutje Mbresa.

Related Articles