Reagon Ademi: Në fund triumfoi e drejta, akuzohesha padrejtësisht

Reagon Ademi: Në fund triumfoi e drejta, akuzohesha padrejtësisht

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, reagoi përmes një statusi në rrjetin social Facebook, në lidhje me vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinës, për lirim nga akuza. Ademi dhe Rama akuzoheshin se në vitin 2012 kishin kërcënuar dhe sulmuar të dëmtuarin Dritëro Kadolli, duke i kërkuar të japë 30 mijë euro ose një “BMW X5”, raporton Gazeta Enigma.Ademi tha se Gjykata e theksoi faktin se me asnjë provë nuk është vërtetuar që unë kam kryer ndonjë vepër penale, për të cilën kam qenë i akuzuar padrejtësisht për më shumë se 10 vjet.

Postimi i plotë:

Related Articles