Shikoni deri ku kanë ecur punimet në autostradën e papërfunduar Gjilan-Prishtinë

Shikoni deri ku kanë ecur punimet në autostradën e papërfunduar Gjilan-Prishtinë

Njëra prej autostradave më të përfolura në vend padyshim mbetet ajo e Gjilanit dhe Prishtinës.Punimet, sipas Qeverisë, pritet të përfundojnë këtë vit.

Ndërsa, Indeksonline ka qëndruar nga afër dhe ka parë punimet që po zhvillohen në këtë pjesë të Kosovës.

Related Articles