Sveçla i shkon në zyrë kryetarit të ri të Mitrovicës së Veriut për ta uruar për pozitën e re

Sveçla i shkon në zyrë kryetarit të ri të Mitrovicës së Veriut për ta uruar për pozitën e re

Ministri i Mbrojtjes, Xhelal Sveçla, i ka shkuar në zyrë kryetarit të ri të Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq, për ta uruar për pozitën e re, raporton Gazeta “Enigma”.

Sveçla, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se do të angazhohen si nivel qëndror e lokal, që të sigurojnë mirëqenie, arsim e siguri për qytetarët e kësaj komune.

“Kisha kënaqësinë të vizitoj sot në zyrën e tij kryetarin e Komunës së Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq. I urova punë të mbarë në detyrën e tij të re duke i ofruar gatishmërinë time të plotë në zbatimin e prioriteteve të tij. Do të angazhohemi bashkërisht, si nivel qendror dhe lokal, që qytetarëve tanë të Mitrovicës së Veriut të ju sigurojmë mirëqenie, arsim, shëndetësi, siguri e kushte të qëndrueshme jetese”, ka shkruar Sveçla në Facebook.

Sveçla shtoi se “Mitrovica e Veriut si çdo komunë e Republikës së Kosovës do të përjetojë progresin e merituar”. /GAZETA ENIGMA/

Related Articles