“Vetëm për shpirtin e atij engjëlli…” Mes lotëve, nëna e 3-vjeçarit që vdiq në kopsht kërkon drejtësi

“Mblidhuni me ne tani dhe hajde shkojmë tek kopshti ku ka qenë vendi. Dhe të shikoni që kopshti është hapur.…

“Drejtësia po vonon ” Aktivitet për të pagjeturit në sheshin e Prishtinës

Familjarë të të pagjeturve dhe Organizata joqeveritare janë mbledhur tek memoriali i të pagjeturve në sheshin e kryeqytetit me djepa…

“Jam e shqetësuar me bojkotin që institucionet e drejtësisë po i bëjnë vettingut “

Prej vitesh në Kosovë flitet për një proces verifikimi të gjyqtarëve dhe prokurorëve. Një proces i tillë quhet vetting. Ministrja…

Familja e Rexhep Lucit kërkon drejtësi në 21-vjetorin e vrasjes së tij (VIDEO)

Kompleksi banesor tek ‘Kurrizi’ në lagjen Dardania, është ndër më të njohurit e më të vjetrit në kryeqytet. Ai u…

Berisha: Klienti im u përgjua për 24 orë dhe dihet se nuk bëri ndonjë aktivitet të kundërligjshëm

Besnik Berisha, avokati i Izet Sheqirit, bashkëpronar i kompanisë MC FOOD me seli në Kavajë dhe në Kosovë, i cili…

Vali Corleone mbetet në paraburgim

Gjykata e Apelit, e ka refuzuar si të pa bazuar ankesën e avokatit mbrojtës, kundër caktimit të masës së paraburgimit…