Për kë është më e vështirë lënia e duhanit, gratë apo burrat?

Gratë e kanë më të vështirë sesa burrat, pavarësisht se konsumojnë më pak cigare, zbulon një studim i ri. Hulumtuesit…

Kontrabanda në veri të vendit, u parandalua hyrja ilegale e naftës dhe duhanit

Luftimi i kontrabandës nga Dogana e Kosovës po ndikon pozitivisht edhe në buxhetit e shtetit dhe në përkrahjen e bizneseve…

Si ndikon pirja e duhanit në aktivitetin fizik

Nëse pini duhan dhe ushtroni, me siguri po pyesni se si nikotina ndikon në aktivitetin tuaj fizik. Çdo nxitim i…

Çfarë ndikimi ka COVID-19 nëse jeni përdorues i duhanit?

A jeni përdorues që po mendoni të lini duhanin gjatë pandemisë? Çfarë ndikimi ka COVID-19 në trupin tuaj nëse jeni…

‘Zotohu dhe lëre’: Zyra e OBSH-së në Prishtinë bën thirrje për shërbime më të mira mbështetëse për lënien e duhanit

Në Ditën Botërore pa Duhan, të shënuar çdo vit më 31 maj, Organizata Botërore e Shëndetësisë tërheq vëmendjen ndaj efekteve…