KESCO: Vetëm 14 për qind e konsumatorëve kanë faturë 100 e më tepër euro

Kompania kosovare për furnizim me energji elektrike, KESCO Energy, ka thënë që nga 400 mijë konsumatorë sa u janë lexuar…

Gjithçka që dihet për marrëveshjen mes KEDS-it dhe Elektroserver për furnizim me energji të komunave veriore

Emisari sllovak, Miroslav Lajcak, ka njoftuar dje për nënshkrimin e kontratës komerciale mes KEDS-it dhe Elektroseverit për çështjen e energjisë…

KEDS dhe KESCO: KEK-u nuk po i përmbahet planit për prodhim të energjisë elektrike

Dy kompanitë e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS dhe KESCO, kanë njoftuar se janë duke importuar energji elektrike mbi 1…

KEDS investon rreth dy milionë euro në Deçan

KEDS njofton se po investon fuqishëm në komunën e Deçanit dhe se kompania ka në implementim e sipër 27 projekte…

Këto janë vendet që do të mbesin pa energji elektrike sot

KEDS ka njoftuar se në disa zona do të ketë ndërprerje të rrymës. Ky është orari sipas rajoneve: Prishtinë: Punime…

KEDS njofton se disa rajone në Kosovë kanë mbetur pa rrymë për shkak të erërave të forta

KEDS ka njoftuar se për shkak tërërave të forta që kanë përfshirë disa rajone të Kosovës, disa vende kanë mebtur…

KEDS: Javën e kaluar janë realizuar afro 2 mijë kontrolle, prej të cilave rreth 160 ishin keqpërdorime

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike ka njoftuar se për periudhën janar-maj të këtij viti, janë zhvilluar rreth 40 mijë…

KEDS: Ka hyrë në fuqi metodologjia e taksave të kyçjes së rrymës

Tashmë ka hyrë në fuqi, metodologjia e taksave të kyçjes në KEDS e aprovuar nga ZRRE. Kjo metodologji, e para…

Paralajmërohet “verë e thatë” energjetike

Një varg punimesh parashihen që të bëhen në dy njësitë e termocentralit “Kosova B” gjatë këtij viti. Kjo do të…

KEDS gjen afro 200 konsumatorë që po vidhnin rrymë

Në vazhdën e kontrolleve, ekipet e KEDS-it kanë realizuar përgjatë javës 2742 kontrolle te konsumatorët për të cilët dyshohej se…