Bekir Gërguri emërohet si U.d i Kryeshefit të KEK

Korporata Energjetike e Kosovës ka njoftuar se Bekir Gërguri është emëruar në pozitën e ushtruesit të detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv…

Punëtorëve të KEK-ut u rriten pagat për 70 euro, marrin edhe bonus 300 euro për fundvit

Sindikata e Re e KEK-ut përmes një njoftimi në Facebook ka bërë të ditur se bordi ka miratuar një bonus…

KEDS dhe KESCO: KEK-u nuk po i përmbahet planit për prodhim të energjisë elektrike

Dy kompanitë e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS dhe KESCO, kanë njoftuar se janë duke importuar energji elektrike mbi 1…

Qeveria përballë protestave

Protesta e paralajmëruar për të martën nga Njësia Speciale Intervenuese, ajo për Trajtimin e Mjeteve Eksplozive dhe të tjerave brenda…

Ja sa është paguar kryeshefi i pezulluar i KEK-ut, Nagip Krasniqi

Nagip Krasniqi, kryeshefi i pezulluar i KEK-ut, merr pagë rreth 3500 euro për punën në këtë korporatë. Kështu ka bërë…

Paralajmërohet “verë e thatë” energjetike

Një varg punimesh parashihen që të bëhen në dy njësitë e termocentralit “Kosova B” gjatë këtij viti. Kjo do të…

Punëtorët e KEK-ut do të protestojnë për ngritje pagash

Sindikata e Re e Korporatës Energjetike të Kosovës organizon protestën e punëtorëve të KEK-ut, me kërkesë rritjen e pagave. Protesta…

Përfundon seanca dëgjimore ndaj kryeshefit të KEK-ut, Prokuroria kërkon të mbahet në paraburgim

Kryeshefi i KEK-ut, Nagip Krasniqi, është përcjellë duarlidhur pas përfundimit të seancës dëgjimore, që ka zgjatur rreth tri orë. Prokuroria…

Kërkohet paraburgim për kryeshefin e KEK-ut, Nagip Krasniqi

Prokuroria Speciale e Kosovës ka kërkuar paraburgim ndaj kryeshefit të Korporatës Energjetike të Kosovës Nagip Krasniqi. Në njoftimin e PSRK-së…

Kjo është pasuria e kryeshefit të arrestuar të KEK-ut

Kryeshefi Ekzekutiv i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), Nagip Krasniqi, u arrestua për tri vepra penale, keqpërdorim të pozitës apo…