Gjatë gushtit erdhën mbi 380 mijë mërgimtarë në Kosovë

Gjatë muajit gusht, duke e shfrytëzuar Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, në vendin tonë kanë ateruar 3,034 aeroplanë, në total me…

Radhë të gjata në pikë-kalimet kufitare, mërgimtarët presin me orë të tëera

Kolona të gjata në pikë-kalimet kufitare ka pasur edhe sot në orët e mëngjesit. Kolona të gjata janë raportuar nga…

Kolona të gjata mërgimtarët, mëgimtarët presin me orë të tëra

Derisa mbrëmë pritjet në dalje të pikës kufitare në Merdare ishin shtatë orë, sot qytetarë të shumtë duhet të presin…

Vazhdojnë pritjet e gjata në Merdare, mërgimtarët po presin nga dy orë për ta lëshuar Kosovën

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar ka njoftuar se pritjet e qytetarët për të dalë nga Kosova përmes pikë kalimit kufitar…

Kaq kohë po presin mërgimtarët në pikat kufitare për të dalë nga Kosova

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar me anë të një postimi ka njoftuar në lidhje me pritjet e mërgimtarëve në pikë-kalimet…

Haziri: Gjilani realizoi të hyra për 217 për qind më shumë se vitin 2020

Komuna e Gjilanit ka shënuar rritjen më të madhe ndonjëherë të të hyrave vetanake në kodin e Tatimit në Pronë,…

Për 4 muaj diaspora investon mbi 300 milionë euro në Kosovë

“Remitancat vazhdojnë të jenë një burim i rëndësishëm i të ardhurave në Kosovë, kjo gjë po ndihmon në rritjen ekonomike…

Shkuarja e mërgimtarëve qetëson situatën në pikat kufitare: Më pak pritje e kolona

Pas një fluksi të madh të ardhjeve të mërgimtarëve dhe pritjeve në pikat kufitare me të cilat u ndeshëm gjatë…

Gjilan: Hapet ekspozita e librit, DKRS fton mërgimtarët ta vizitojnë atë dhe muzeun e ri

Institucionet e Arsimit në Kosovë, nga vitet 80-të nuk kanë blejtë libra, u tha në hapje të ekspozitës së librit…

Shtohen kolonat në Merdare, mërgimtarët fillojnë të largohen nga Kosova

Në kohën kur një pjesë e madhe e mërgimtarëve kanë mbaruar pushimet dhe po kthehen në shtetet ku jetojnë dhe…