‘Ping-pongu’ i gjykatave me vrasjet e grave në Kosovë

Njohësit e sistemit të drejtësisë, thonë se në gjykatat e Kosovës ‘po luhet’ ‘ping-pong’ me rastet e vrasjeve mizore të…

Naser Pajazitaj para 29 viteve vrau një 15-vjeçar për hakmarrje

Naser Pajazitaj nga fshati Strellc i Deçanit është shpallur fajtor për vrasjen e kushërirës së tij, Donjeta Pajazitaj. Për vrasjen…

Avokati i Naser Pajazitaj: Gjykim skandaloz

Gjykata Themelore e Ferizajt e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me burgim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar…

Sot merret vendimi në rastin e Donjeta Pajazitajt

Në orën 13:00, do të shpallet aktgjykimi për rastin e vrasjes së Donjeta Pajazitajt. I akuzuar për vrasje është kushëriri…