Nexhmedin Spahiu: Kosova duhet të japë diçka në këmbim të njohjes nga Serbia

Gjatë dialogut mes Serbisë dhe Kosovës, kryeministri Kurti është vlerësuar për strategjinë e presionit ndaj kundërshtarit. Publicisti Nexhmedin Spahiu, e…

Spahiu: Kosova të shfrytëzojë raportin e mirë të Francës me Rusinë dhe Serbinë

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu, ka thënë se Franca është një shtet mik i rëndësishëm për Kosovën. Ai po thotë se…

Spahiu: Cili institucion s’mund të depërtojë në veri le të ma lëshojë funksionin mua

Opinionisti Nexhmedin Spahiu ka thënë që njerëzit e institucioneve të Kosovës që nuk arrijnë ta shtrijnë veprimin e tyre në…

Kryeministri Kurti priti në takim përfaqësuesit e disa televizioneve lokale

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, priti në takim përfaqësuesit e disa televizioneve lokale/rajonale, në krye me z. Nexhmedin…