Çka pritet të ndodh sot në Kosovë?

Gazeta “Enigma” ju sjell ngjarjet e ditës, 2 nëntor 2021. Mbahet ceremonia e rihapjes së Terminalit Doganor në kompleksin e…

Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

Gazeta “Enigma” sjell ngjarjet e ditës së sotme: 10:00Ekipet mobile bëjnë vaksinimin e qytetarëve në sheshin e Prishtinës. (Sheshi “Zahir Pajaziti”,…

Çka do të ndodhë sot në Kosovë

Gazeta Enigma ju sjell ngjarjet e ditës së sotme. 10:00Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Prizrenit thërret mbledhjen e V…

Çka do të ndodhë sot në Kosovë

Gazeta “Enigma” ju sjell ngjarjet e ditës së sotme. 11:00Lëvizja FOL mban konferencë për medie me ç’rast do të bëjë…

Krejt çka do të ndodhë sot në Kosovë

Gazeta “Enigma”, ju sjell ngjarjet e ditës së sotme. 10:00 Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka dhe drejtoresha e…

Çka do të ndodhë sot në Kosovë

Gazeta “Enigma” ju sjell ngjarjet e ditës së sotme. 08:00 – 09:40 Kryeministri Albin Kurti i shoqëruar nga ministrja e…

Çka do të ndodhë sot në Kosovë

Gazeta Enigma ju sjell ngjarjet e ditës së sotme. 08:30Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e planifikim hapësinor dhe…

Çka do të ndodhë sot në Kosovë

Gazeta “Enigma” ju sjell ngjarjet e ditës së sotme. 09:45 Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere shqyrton Raportin me amendamente…

Krejt çka do të ndodhë sot në Kosovë

Gazeta “Enigma” ju sjell ngjarjet e ditës së sotme. 10:00Oda e Mjekëve të Kosovës organizon tryezë diskutimi me temën “Kualiteti…

Çka do të ndodhë sot në Kosovë

Gazeta Enigma ju sjell ngjarjet e ditës së sotme. 09:00 Në Komisionin për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë…