Të ushqyerit siq duhet për një jetë më të shëndetshme dhe më të mirë

Se shëndeti ynë varet nga mënyra e të ushqyerit, të gjithë e dimë. Por a po ushqehmi shëndetshëm ne?! Në…

10 efektet anësore negative të kafesë

Kafja është kthyer në një “mit” për shumë persona, të cilët kanë krijuar një varësi të plotë prej saj dhe…

Puçrrat në këto zona të trupit ju sinjalizojnë problemet me shëndetin

Adoleshenca na ka mësuar të gjithëve me aknet në fytyrë, por kur ato shfaqen në zona të tjera, atëherë ndoshta…

Si të përdorni farat e pjeprit për shëndetin tuaj?

Pjepri është një nga frutat më të shijshme të verës dhe jo vetëm. Tuli i pjeprit është mjaft freskues dhe…

Kohëzgjatja e gjumit dhe ndikimi në shëndet – shtypje të gjakut dhe kolesterol

Mungesa e gjumit është një ndjesi padyshim e pakëndshme për këdo që i bie rasti ta përjetojë. Ditët kur zgjoheni…