Sulmohet seksualisht një e mitur në Mitrovicë

Një vajzë e mitur është sulmuar seksualisht nga një person i dyshuar, raporton Gazeta Enigma. Sipas raportit të policisë, i…

Rritet numri i sulmeve dhe ngacmimeve seksuale në Kosovë, rreth 50 raste për 4 muaj

Për 4 muaj në Kosovë janë raportuar 41 raste që nga Policia e Kosovës janë cilësuar si “sulme seksuale”, dhe“ngacmime…

Vazhdojnë sulmet seksuale, sulmohet e mitura në Fushë-Kosovë

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Fushë-Kosovë, pasi që i njëjti e ka ngacmuar seksualisht disa herë një…

Pas raportimit për sulm seksual ndaj një nxënëse në Prishtinë, të hënën protestohet para Ministrisë së Arsimit

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist, të hënën (17 maj 2021), duke filluar nga ora 12:00 do të mbajë protestë pranë Ministrisë…