ZYRTARE: Kupa e Kosovës në basketboll do të zhvillohet në Rahovec

ZYRTARE: Kupa e Kosovës në basketboll do të zhvillohet në Rahovec

Federata e Basketbollit e Kosovës ka bërë të ditur se në mbledhjen e mbajtur të hënën më 23 janar ka vendosur që Kupa e Kosovës të zhvillohet në Rahovec, shkruan Gazeta Enigma.FBK ka bërë të ditur se Final 8 Kupa e Kosovës do të organizohet në palestrën “Mizahir Isma” nga 15 deri më 19 shkurt.

“Ka vendosur që Final 8 Kupa e Kosovës të organizohet në palestrën “Mizahir Isma” prej 15 deri më 19 shkurt nga KB Rahoveci”, thuhet në njoftimin e FBK-së.

Biletat për Kupën e Kosovës do të shiten vetëm me letërnjoftime.

Më poshtë e keni njoftimin e plotë të FBK-së:

Ka vendosur që Final 8 Kupa e Kosovës të organizohet në palestrën “Mizahir Isma” prej 15 deri më 19 shkurt nga KB Rahoveci me këto kushte:

– Do të lejohen shikuesit në palestër, por vetëm në mënyrë jo të organizuar, si dhe pa simbole dalluese

– Biletat duhet të blihen vetëm me letërnjoftime

– Kërkesë për prokuror kujdestar për të qenë në palestër në datat e organizimit të eventit, si dhe

– Vënia në funksion e kamerave në palestër.

– Masa të larta të sigurisë, duke përfshirë këtu Policinë e Republikës së Kosovës dhe Sigurimin Privat

Related Articles