Operohen 10 fëmijë në QKUK – mjeku amerikan: Kurrë mision më të mirë s’kemi kryer

Një ekip i mjekëve kardiokirurgë dhe kardiologë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Italia, të cilët shërbyen në kuadër…

Kurti jep detaje për vrasjen e trefishtë në Gllogjan, për Manastirin e Deçanit s’ndërron qëndrim

Kryeministri Albin Kurti, tha se sasia e informacioneve për vrasjen e trefishtë në Gllogjanë është në rritje. Kjo sipas tij,…

Financimi i partive politike, kërkohet publikimi i burimeve të sakta e të bëhet auditimi i rregullt

Ndonëse plotësim-ndryshimi që i është bërë Ligjit për financimin e partive politike, këto të fundit thonë se pos raportimit dhe…

‘Ping-pongu’ i gjykatave me vrasjet e grave në Kosovë

Njohësit e sistemit të drejtësisë, thonë se në gjykatat e Kosovës ‘po luhet’ ‘ping-pong’ me rastet e vrasjeve mizore të…

Minxhozi: Dialogu me Serbinë kërkon zgjidhje të dyanshme, do ta rrisim presionin për vizat

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemajl Minxhozi, ka thënë se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë kërkon zgjidhje nga të dyja…

Prodhuesit kërkojnë ndihmën e Qeverisë – duan strategji konkrete, e ndryshimin e Ligjit për TVSh-në

Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve (AKB), Agim Shahini, ka thënë se ekonomia e vendit është duke u ballafaquar me…

“Vetëm doza e tretë e vaksinës është shpëtim për Omicron” – MSH: Ky virus duhet të merret seriozisht

Me vendim të komitetit për vaksinim në kuadër të Ministrisë së Shndetësisë, në të gjitha qendrat e vaksinimit rifillon vaksinimi…

“Vlon” prej ankesave Agjencia për Informim dhe Privatësi

Është rritur numri i ankesave të qytetarëve që i janë drejtuar Agjencisë për Informim dhe Privatësi (AIP) në lidhje me…

Përkrahja e Omicronit – mjekët thotë se nuk ka nevojë për mbyllje, doza e tretë e domosdoshme

Që nga përhapja e pandemisë janë shfaqur variante të reja të COVID-19 në gjithë botën. Varianti i ri Omicron po…

“Dialogu “mollë sherri”, mund të zhbëhet Qeveria”

Njëra ndër çështjet me të rëndësishme me të cilën po përballen institucionet e Kosovës është dialogu me Serbinë, i nisur…