“Kosovë, ne të dalim zot”, publikohet logoja zyrtare e 16 vjetorit të Pavarësisë

“Kosovë, ne të dalim zot”, publikohet logoja zyrtare e 16 vjetorit të Pavarësisë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar logon zyrtar shtetërore për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.“Kosovë, ne të dalim zot!”, shkruhet në të.

MKRS po ashtu pa publikuar edhe programin e plotë të manifestimeve shtetërore për shënimin e 16-vjetorit të Pavarësisë, 26-vjetorit të Epopesë së UÇK-së dhe 25-vjetorit të Çlirimit të Kosovës, si vijon:

Related Articles