Gjilani me stadium që plotëson kriteret e UEFA-s, Hyseni publikon pamjet e projektit 

Gjilani me stadium që plotëson kriteret e UEFA-s, Hyseni publikon pamjet e projektit 

Qyteti i Gjilanit pritet të bëhet me stadium i cili plotëson standardet e kërkuara nga UEFA.Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka publikuar një video ku shfaqen pamjet e projektit të stadiumit.

Sipas tij, investimet do të jenë 15 milionë euro dhe tashmë mjetet veçse janë të siguruara.

Hyseni tha se janë në pritje vetëm edhe të përgjigjes nga Organi Shqyrtues i Prokurorimit (OSHP), për të vazhduar me shpalljen e fituesit dhe fillimin e punimeve.

Related Articles