Kurti mbledh sot ministrat

Kurti mbledh sot ministrat

Qeveria e Kosovës do të mbajë sot mbledhje, me fillim nga ora 10:00, raporton Gazeta “Enigma”.Lajmin e ka bërë të ditur Zyra e Kryeministrit, përmes një njoftimi drejtuar mediave.

“Ngjarja që zhvillohet në ndërtesën e Qeverisë, mund të përcillet vetëm nga gazetarët, kameramanët dhe fotografët që janë të akredituar dhe kanë me vete kartelat e akreditimit.

Po ashtu, për ngjarjet që zhvillohen në ndërtesë të Qeverisë luten gazetarët, kameramanët dhe fotografët që të jenë të pajisur me maska mbrojtëse dhe t’i vendosin ato”, thuhet në njoftim. /Gazeta Enigma.

Related Articles