Nis asfaltimi i rrugës që e lidh Kosovën me Shqipërinë

Nis asfaltimi i rrugës që e lidh Kosovën me Shqipërinë

Mëngjesin e sotëm kanë nisur punimet për zgjerimin dhe asfaltimin e rrugës ndërkufitare: Kërstec-Pakisht-Zapod me gjatësi 6.3 kilometra.

Ky është projekt i Marrëveshjes Shqipëri – Kosovë.

“Kjo rrugë që sjell zhvillim të madh për gjithë zonën, që hap perspektivat e turizmit malor dhe që shërben si portë hyrëse në eksplorimin e bukurive natyrore të zonës” shkruan Pandeli Majko në njoftim.

Related Articles