Nisin punimet në rrugën Prishtinë-Mitrovicë, Kurti dhe Aliu dalin në terren

Nisin punimet në rrugën Prishtinë-Mitrovicë, Kurti dhe Aliu dalin në terren

Kanë nisur punimet e projektit “Zgjerimi i Rrugës Nacionale M2” të rrugës Prishtinë-Mitrovicë.Me rastin e fillimit të punimeve të kësaj rruge, ministri i Infrastrukturës Liburn Aliu, bashkë me kryeministrin Albin Kurti, janë në terren.

Ata kanë parë nga afër punimet në këtë rrugë.

Related Articles