Nisin punimet në rrugën Prishtinë-Mitrovicë, Kurti dhe Aliu dalin në terren

Kanë nisur punimet e projektit “Zgjerimi i Rrugës Nacionale M2” të rrugës Prishtinë-Mitrovicë. Me rastin e fillimit të punimeve të…

Marrëveshja për tunelin Prizren-Tetovë, Aliu: Financimi do të ndahet proporcionalisht

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, tha se sot në Shkup është nënshkruar marrëveshja për bashkëfinancim të hartimit të projektit për…

Ministri Aliu nuk zmbrapset, sërish e quan Kosovën projekt të përkohshëm

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka ripërsëritur se Kosova është projekt i përkohshëm dhe pa identitet të plotë, sepse sipas…

Policia e Gjilanit thotë se s’ka mundur ta vërtetojë nëse Durmishi voziti pa e vendosur rripin e sigurisë

Policia e Gjilanit thotë se s’ka mundur të vërtetojë nëse zëvendëministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi po…

Aliu: Nga sot do t’i ndërlidhim me rrugë të reja fshatrat në kufi Kosovë-Shqipëri

Ministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, njofton se nga sot e tutje do t’i ndërlidhin…

Ministri Aliu: Vazhdon ndërtimi dhe renovimi i shtëpive në veri

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka bërë të ditur se është duke vazhduar ndërtimi dhe renovimi i shtëpive të shqiptarëve…

Aliu: Disa qese të plastikës do të ndalohen e disa do të bëhen me pagesë

Qeset e plastikës janë bërë me pagesë e disa do të ndalohen krejtësisht, falë finalizimit të Udhëzimit Administrativ. Kështu ka…

Ministri Aliu: Lajmi se Ministria ka importuar shtylla prej Serbisë është dezinformatë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka thënë se është dezinformatë se kjo ministri ka importuar shtylla…

Aliu: Pezulluam projektin ku do të digjeshin 100 mijë ton mbeturina në vit

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka deklaruar se ministria e tij ka pezulluar një projekt për…

Ministri i Infrastrukturës: Mbi 70% e autostradës së Gjilanit është ndërtuar

Liburn Aliu, ministri i Infrastrukturës, ka bërë të ditur se kanë përfunduar mbi 70 për qind e punimeve për ndërtimin…