Nga Prilli priten tarifa të reja për energjinë e shpenzuar

Zyra e Rregullatorit të Energjisë Elektrike (ZRrE) kanë thënë se në fund të muajit mars ose në fillim të muajit…

​Pozitë dhe opozitë nuk presin shtrenjtim të tarifave të energjisë

Pozita dhe opozita nuk presin rritjen e çmimit të tarifave të energjisë elektrike. Madje sipas tyre, Zyra e Rregullatorit të…

Kurti fton për aplikime për energji të pastër, thotë se mbështetja mund të shkojë deri në 2 mijë euro

Ministria e Ekonomisë ka lansuar thirrjen publike për mbështetjen e familjeve dhe ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme për investimin…

Kurti optimist se Kosova do nis zhvillimin e energjisë së ripërtërishme në 10 vitet e ardhshme

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se Qeveria ka bërë investime ne fushën e ekonomisë dhe se organizata të ndryshme ndërkombëtare…

Ekzekutivi ndan 10 milionë euro për zbatimin e këtyre masave

Qeveria ka ndarë 10 milionë euro për zbatimin e masave të efiçencës së energjisë elektrike, me kërkesë të Ministrisë së…

Shtrenjtohen tarifat e energjisë

Bordi i ZRrE-së ka miratuar tarifat e reja për KESCO të cilat rrisin tarifat e energjisë elektrike, raporton Gazeta Enigma.…

ZRRE paralajmëron shtrenjtim të energjisë elektrike

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRrE) ka paralajmëruar shqyrtim të jashtëzakonshëm të tarifave të energjisë elektrike për vitin 2023. Kryetari i…

Rizvanolli paralajmron se situata me furnizim me rrymë pritet të përkeqësohet, flet për reduktime

Pas mbledhjes së sotme të Qeverisë, Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli paralajmroi se mund të përkeqësohet situata me furnizim me…

Qeveria miraton masat e emergjencës në furnizim me energji

Qeveria e Republikës së Kosovës, me propozim të Ministrisë së Ekonomisë, gjatë mbledhjes së 91-të, mbajtur në formë elektronike, ka…

Murati: Shteti do t’i subvencionojë qytetarët që e kursejnë rrymën

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar të martën se janë duke dizajnuar një masë sa i përket subvencionimit të…