Në Klinikën e Pediatrisë të shtrirë mbi 100 fëmijë, disa prej tyre me COVID

Mjekja kujdestare në Klinikën e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Drita Telaku, ka treguar për gjendjen në këtë…

Në mesin e 888 rasteve të reja me COVID-19 edhe 17 fëmijë nën moshën 10 vjeçare

888 raste të reja të infektuara me COVID-19 dhe një viktimë janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë.…

Si t’i bindni fëmijët që të hanë fruta

Duke qenë se ushqyerja e fëmijëve me fruta është një proces i vështirë për disa prindër, ne ju sjellim disa…

Kimete Berisha – Albin Kurtit: Të kanë marrë inat edhe fëmijët

Publicistja Kimete Berisha ka thënë se Albin Kurti është kryeministri i parë që ia kanë marrë inati fëmijët. Ajo ka…

OKB: 33 mijë fëmijë të rajonit Tigray rrezikojnë të vdesin nga uria

Rreth 33,000 fëmijë tejet të kequshqyer në rajonin Tigray të Etiopisë janë në rrezik të lartë të vdekjes, ka thënë…

13 situata kur prindërit i dëmtojnë fëmijët e tyre pa e ditur

Në ditët e sotme, ka kaq shumë rekomandime të ndryshme për mënyrën e rritjes së fëmijëve në mënyrë korrekte dhe…

Mënyrat më të mira për të shpëtuar fëmijët tuaj nga varësia ndaj teknologjisë

Dita ditës vini re se fëmijët tuaj bëhen më të varur drejt teknologjisë. Shumë prindër dorëzohen duke thënë: ‘Nuk kam…