Për 24 orë, shqiptohen mbi 400 gjoba ndaj qytetarëve që nuk i respektuan masat antiCOVID-19

Policia e Kosovës, përgjatë 24 orëve të fundit ka vazhduar dhënien e gjobave ndaj qytetarëve të cilët nuk po respektojnë…

Për 24 orë shqiptohen rreth 700 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

Me të hyrë në fuqi masat e reja anti-COVID, Policia e Kosovës ka shqiptuar 618 gjoba për mosrespektim të masave…

Me rritjen e rasteve pozitive, rritet edhe numri i gjobave për mosrespektim të masave anti-COVID

Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës është bërë e ditur se janë shqiptuar 473 tiketa në bazë të Ligjit…

Shqiptohen gjoba dhe mbyllen disa lokale në Pejë

Drejtoria Rajonale e  Policisë në Pejë, njofton se me angazhime të shtuara  është duke vazhduar me zbatimin dhe implementimin e…

45 persona gjobiten për moszbatim të masave anti-COVID në Prizren

Policia e Kosovës ka zhvilluar një aktivitet në lidhje me zbatimin e masave anti-COVID në qendra tregtare, sheshe e lokacione të…

Shqiptohen 436 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19

Policia e Kosovës ka vazhuar me shqiptimin e gjobave për mosrespektimin e masave antiCOVID-19. 436 qytetarë të Kosovës janë gjobitur…

Rreth 400 gjoba u shqiptuan për personat që nuk respektuan masat anti-COVID

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se po vazhdon aktivitetet e saj në zbatim të planit operativ që ka…

Policia shqipton rreth 1 mijë e 500 tiketa trafiku

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit në Kosovë janë shqiptuar 253 tiketa për…

Policia shqiptoi 235 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID

Qytetarët vazhdojnë të mos i respektojnë masat antiCOVID-19. Shkak i mosrespektimit të këtyre masave, Policia e Kosovës po shqipton gjoba.…

Kaq gjoba janë shqiptuar në trafik brenda 24 orëve

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka shqiptuar 1564 tiketa trafiku. Gjithashtu janë shqiptuar 295  gjoba edhe për…