Seanca ndaj Enver Sekiraqës, Adelina Ismaili dhe motrat e saj përsëri nuk paraqiten në gjykatë

Në gjykimin që po zhvillohet ndaj Enver Sekiraqës, i akuzuar për nxitje të vrasjes së Triumf Rizës, përsëri ka munguar…

21 policë të vrarë pas luftës

Ofrimi i mbrojtjes dhe sigurisë për vendin, është qëllimi i të gjithë pjesëtarëve të Policisë së Kosovës. E disa nga…

“Ai është vrasësi i djalit tim”, deklarata e babait të Triumf Rizës pas lirimit të Enver Sekiraqës

Babai i Policit të Kosovës, Triumf Riza ka reaguar pas lirimit nga burgu të Enver Sekiraqës, i akuzuar për nxitjen…

Gjykata jep detaje për lirimin e Enver Sekiraqës në arrest shtëpiak

Enver Sekiraqa, i akuzuar për nxitje të vrasjes së zyrtarit policor, Triumf Riza është liruar nga paraburgimi. Rastin e ka…

Enver Sekiraqa lirohet nga paraburgimi

Enver Sekiraqa, i akuzuar për nxitje të vrasjes së zyrtarit policor, Trium Riza, është liruar nga paraburgimi. Gjykata ia ka…

Familja kërkon lirimin e Enver Sekiraqës, ofron 6 prona si garanci

Në gjykimin që po zhvillohet ndaj Enver Sekiraqës, i cili po akuzohet për nxitje të vrasjes së Triumf Rizës, në…

Mungojnë Adelina Ismaili dhe motrat e saj në gjykimin ku Enver Sekiraqa akuzohet se nxiti vrasjen e Rizës

Në gjykimin që po zhvillohet ndaj Enver Sekiraqës, i cili po akuzohet për nxitje të vrasjes së Triumf Rizës, në…

Adelina Ismaili sot dëshmon në gjykimin ku Enver Sekiraqa akuzohet se nxiti vrasjen e Triumf Rizës

Në gjykimin që po zhvillohet ndaj Enver Sekiraqës, i cili po akuzohet për nxitje të vrasjes së Triumf Rizës, në…

Merret një vendim për Enver Sekiraqën lidhur me vrasjen e Triumf Rizës

Gjykata Themelore në Prishtinë ia ka vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj Enver Sekiraqës, i cili po akuzohet…

Enver Sekiraqa nuk u dërgua në gjykatë, Shërbimi Korrektues tregon arsyen

Sot ka dështuar të vazhdojë rigjykimi ndaj Enver Sekiraqës, i cili akuzohet për nxitje të vrasjes së Triumf Rizës. Arsye…