Vdes një fëmijë 2 vjeçar nga COVID-19 në Klinikën e Pediatrisë

Ka ndërruar jetë një fëmijë i moshës 2-vjeçare në Klinikën e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare.

Fëmija ishte i prekur nga COVID-19, si dhe kishte disa diagnoza të tjera. Sipas zyrtarëve të SHSKUK-së dhe Ministrisë së Shëndetësisë, duhet të përputhen të dhënat me Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik, për ta konfirmuar nëse fëmija ka qenë i infketuar me COVID-19, transmeton Gazeta “Enigma”.

Para dy ditësh ka vdekur edhe një foshnje tri javëshe në Klinikën e Neonatologjisë në QKUK. Ndërkaq në 24 orët e fundit janë raportuar 28 viktima.

Nga fillimi i pandemisë deri më sot në Kosovë kanë vdekur 2685 qytetarë të sëmurë me COVID-19.

Related Articles