26 fëmijë nën moshën 10 vjeç infektohen me COVID-19 në Kosovë

26 fëmijë nën moshën 10 vjeç infektohen me COVID-19 në Kosovë

26 fëmijë nën moshën 10 vjeç janë infektuar me koronavirus në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Këtë e ka konfirmuar ministria e shëndetësisë përmes postimeve tashmë të zakonshme të orës 15:00.

Ndërkaq grupmosha më e infektuar është ajo 40-49, me gjithsej 103 raste.

Më poshtë edhe raporti i plotë:

Po ashtu, Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë regjistruar 583 raste pozitive dhe 14 raste të vdekjes.

Related Articles