E FUNDIT: Ambasadori amerikan në takim me presidenten Osmani e kryeministrin Kurti

E FUNDIT: Ambasadori amerikan në takim me presidenten Osmani e kryeministrin Kurti

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani është duke mbajtur takim me amabsadorin amerikan në Kosovë, Jeff Hovenier.Lajmin e ka konfirmuar Bekim Kupina këshilltar për media në Presidencë.

“Takimi është duke u mbajtur me ambasadorin amerikan, kryeministrin dhe dy zëvendëskryeministra”, tha ai.

Related Articles