NATO ka një kërkesë për Kosovën pas tensioneve në Veri

NATO ka një kërkesë për Kosovën pas tensioneve në Veri

Zëdhënësja e NATO-s, Oana Lungescu, i ka bërë thirrje institucioneve të Kosovës që të de-përshkallëzojnë menjëherë dhe ta zgjidhin situatën në veri përmes dialogut.Lengesco këtë deklarim e bëri pasi tensionet u ngritën sërish në veri të vendit, ku dje kryetarët e rinj u vendosën në zyra me asistimin e Policisë së Kosovës.

“I bëjmë thirrje institucioneve në Kosovë që të de-përshkallëzojnë menjëherë dhe u bëjmë thirrje të gjitha palëve që ta zgjidhin situatën përmes dialogut. NATO mbetet vigjilent dhe do të sigurojë një mjedis të qetë dhe të sigurt”, shkroi Lungesco.

Related Articles